Srpski poker u Čikagu, lepotica Kataia! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski "poker" u Čikagu, "lepotica" Kataia! (video)

Sjajan pogodak nekadašnjeg fudbalera Vojvodine i Crvene zvezde.

Fudbaleri Čikago Fajera ostvarili su pobedu u sedmom kolu MLS lige pošto su na domaćem terenu savladali Kolorado Rapids sa 4:1.

Ekipa koju sa klupe predvodi Veljko Paunović povela je golom Nemanje Nikolića u 34. minutu, ali su gosti uspeli da izjednače šest minuta kasnije preko Keia Kamare.

Usledio je furiozan nastavak igre Čikaga, u 53. minutu domaćin ponovo vodi golom Saponga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bi osam minuta kasnije pogodio i reprezentativac Sjedinjenih američkih država Đorđe Mihailović.

Svaku dilemu otklonio je srpski internacionalac Aleksandar Katai koji je konačnih 4:1 postavio u 80. minutu meča sjajnim udarcem sa distance.

Gost je na kraju ostao sa igračem manje zbog isključenja Prajsa šest minuta kasnije.

Čikago je tako skočio na šesto mesto Istočne konferencije sa devet bodova i utakmicom manje od Montreala koji ima dva boda više.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igraj srpski da se Čikago raduje: Kataijeva lepotica, pogađali i Nikolić i Mihailović (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2019

Nije sezona krenula kako su se nadali u Čikagu, ali primetan je napredak u igri ekipe Veljka Paunovića. Nakon boda osvojenog u prva tri kola, već osam u poslednja četiri meča, zaključno sa ovim večerašnjim u kojem je Fajer pregazio Kolorado sa 4:1, pošto su Srbi bili posebno raspoloženi za...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.