Serena Vilijams u četvrtfinalu Rolan Garosa

Izvor: RTS, 01.Jun.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serena Vilijams u četvrtfinalu Rolan Garosa

Američka teniserka Serena Vilijems plasirala se u četvrtfinale Rolan Garosa u Parizu, pošto je u osmini finala savladala Kanađanku Aleksandru Voznijak sa 2:0, a protivnica će joj biti Svetlana Kuznjecova.

Rezultat je glasio 2:0, po setovima 6:1, 6:2.

Amerikanka, koja je postavljena za drugog nosioca na turniru, u četvrtfinalu će igrati protiv ruske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniserke Svetlane Kuznjecove, koja je do plasmana u četvrtfinale stigla  pošto je u osmini finala savladala Poljakinju Agnješku Radvanjsku sa 2:1, po setovima 6:4, 1:6, 6:1.

Serena Vilijems u dosadašnjoj karijeri osvojila je jednu titulu na Rolan Garosu 2002. godine, kada je u finalu savladala sestru Venus.

Turnir na Rolan Garosu igra se za ukupni nagradni fond od 15.264.500 evra.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gledam samo muški tenis

Izvor: Kurir, 01.Jun.2009

Najboljoj srpskoj teniserki Jeleni Janković je eliminacijom Karoline Voznjacki i Elene Dementijeve praktično otvoren put do polufinala Rolan Garosa, u kojem bi trebalo da se sastane sa pobednicom duela Serena Vilijams - Svetlana Kuznjecova. Jelenu najpre očekuje meč četvrtog kola protiv Rumunke...

Nastavak na Kurir...

RG: Serena rutinski

Izvor: S media, 01.Jun.2009

Amerikanka Serena Vilijams, plasirala se u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je savladala Kanađanku Aleksandru Voznijak sa 2:0, po setovima 6:1, 6:2...Amerikanka, koja je postavljena za drugog nosioca na turniru, igraće protiv pobednice meča između Ruskinje Svetlane Kuznjecove i Poljakinje Agnješke...

Nastavak na S media...

Serena Vilijams lako do četvrtfinala Rolan Garosa

Izvor: Blic, 01.Jun.2009

Američka teniserka Serena Vilijams plasirala se danas u četvrtfinale Rolan Garosa u Parizu, pošto je u osmini finala savladala Kanađanku Aleksandru Voznijak sa 2:0, po setovima 6:1, 6:2...Amerikanka, koja je postavljena za drugog nosioca na turniru, u četvrtfinalu će igrati protiv pobednice meča...

Nastavak na Blic...

Jelena Janković ispala, Srbija bez predstavnika u četvrtfinalu singla

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2009

Šokantan, ali i zaslužen poraz najbolje srpske teniserke u osmini finala protiv Sorine Kirstee 6:4, 0:6, 7:9. Posle lakog prvog seta, Jelena potpuno zbunjena. Napravila mnogo grešaka i jasno da u ovakvoj formi nema igru za najviše domete. Serena Vilijams i Kuznjecova u četvrtfinalu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.