Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jul.2023, 18:30

Selektor „orlića“ Teodorović: „Zlatni sati, pokažimo da smo šampioni“

Juniorsku rukometnu reprezentaciju Srbije čeka borba za finale u subotu od 18 časova protiv domaćina Nemačke.
Selektor Teodorović naglašava da su upoznati sa prednostima i manama rivala.
„Izuzetno kompaktna ekipa koja ima kvalitetne igrače na svim pozicijama i igraju na svom terenu. Sutra nas očekuje meč pred 10.000 navijača koji će navijati sa žarkom željom da njihova nacija zasedne na tron. U takvom okruženju moramo pokazati srce i sve svoje kvalitete. Nemam dilemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da to i možemo, možemo da se suprotstavimo svakoj ekipi na svetu uprkos otežavajućim okolnostima. Premostićemo to svojom inteligencijom, motivacijom i prepoznavanjem momenta u kom se nalazimo“, istakao je selektor Srbije.
Ovaj meč po celu generaciju i budućnost rukometa ima ogroman značaj. 
„Moramo kao tim prepoznati značaj ovog momenta i da iz toga izvučemo motivaciju za poslednja dva dana takmičenja. Sve ekipe su istrošene, ali baš u takvim položajima će se videti ko je zaista pravi šampion. Mi smo dobili najtežeg protivnika u polufinalu, ali ako želiš da budeš najbolji moraš pobeđivati najbolje! Ovo su sati koji su u karijeri jednog sportiste zlatni, za koje se živi. Mi trenutno živimo svoj san i nadam se da ćemo ga dosanjati“, konstatovao je Teodorović.
Teodorović je pozvao i srpsku javnost da podrže „orliće“.
„Uvek želimo da budemo među najboljima! Ova ekipa ima taj potencijal i to smo pokazali i na ovom prvenstvu, a i prošle godine na Evropskom kada smo osvojili bronzano odličje. Nadam se da će cela ekipa i svi koji nas bodre prepoznati koliko je ovo veliki uspeh za celu Srbiju i postu

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.