Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2021, 15:34

Šefild zvao Slavišu Jokanovića da opet obrne Čempionšip

Nije ipak jedini kandidat za upražnjenu fotelju

Uspeo je da se Premijer lige dočepa sa Votfordom i Fulamom, u Šefild junajtedu se nadaju da će moći da napravi isti podvig i treći put. Ostrvski mediji najavili su još i ranije, sada britanski javni servis Bi-Bi-Si potvrđuje da je razgovora već bilo: Šefild je zvao Slavišu Jokanovića da u narednoj sezoni preuzme upražnjenu funkciju šefa stručnog štaba Oštrica.

Šefild je bez posla još otkako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je 13. marta klupu napustio Kris Vajlder. Posle njega funkciju je preuzeo trener U23 ekipe Pol Hekingbotom, ali nije uspeo da spreči ispadanje ekipe u Čempionšip.

Međutim, sam razgovor ne znači da će 52-godišnji Jokanović i preuzeti Šefild, jer klub ima i druge kandidate sa kojima će sesti za sto pre no što izabere šefa.

Tu su naravno i uslovi za samog Jokanovića, kojem krajem sledećeg meseca ističe ugovor sa Al Garafom. U Kataru je zarađivao oko 3.000.000 evra po sezoni neto, što je plata koja bi ga, sa doprinosima, učinila najplaćenijim trenerom Čempionšipa.

Bogata biografija i pomenutim uspesi sa Votfordom i Fulamom to i zaslužuje, mada će odlučivati i tržište, a ono je prilično poremećeno u uslovima korone.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ŠEFILD ŽELI JOKANOVIĆA: Srpski stručnjak ponovo na ostrvu!

Izvor: HotSport.rs, 13.Maj.2021

Ekipa Šefild junajteda imala je veoma lošu sezonu, konstantno su bili pri dnu tabele i nisu uspeli da sačuvaju mesto u Premijer ligi. Na polovini drugog dela sezone promenili su trenera, umesto Krisa Vajldera na klupu je seo Pol Hekingbotom koji nije uspeo da sačuva ekipu od ispadanja. Uprava Šefilda...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.