Šćepović predstavljen u Pireju

Izvor: B92, 02.Sep.2013, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepović predstavljen u Pireju

Dosadašnji fudbaler Partizana reprezentativac Srbije Marko Šćepović karijeru će nastaviti u Olimpijakosu, potvrdio je aktuelni šampion Grčke.

Detaljii saradnje Šćepovića i crveno-belih iz Pireja nisu saopšteni.

"Srećan sam zbog dolaska u najveći grčki klub. Uradiću sve da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipa ostvari ovogodišnje ciljeve", rekao je Šćepović nakon predstavljanja.

On je u Partizan 'došao' 2010. godine iz Teleoptika, a u poslednje vreme nije bio u konkurenciji za sastav crno-belih, a prošlog meseca je bio saslušan u policiji zbog incidenta posle meča protiv Ludogoreca na stadionu u Humskoj, jer mu je vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević oduzeo kapitensku traku.

Šćepović je do sada odigrao četiri utakmice za nacionalnu reprezentaciju, bez postignutog gola.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šćepović u Olimpijakosu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2013

Dosadašnji fudbaler Partizana, reprezentativac Srbije Marko Šćepović, karijeru će nastaviti u Olimpijakosu, potvrdio je danas aktuelni šampion Grčke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.