Šćepović predstavljen u Pireju

Izvor: B92, 02.Sep.2013, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepović predstavljen u Pireju

Dosadašnji fudbaler Partizana reprezentativac Srbije Marko Šćepović karijeru će nastaviti u Olimpijakosu, potvrdio je aktuelni šampion Grčke.

Detaljii saradnje Šćepovića i crveno-belih iz Pireja nisu saopšteni.

"Srećan sam zbog dolaska u najveći grčki klub. Uradiću sve da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipa ostvari ovogodišnje ciljeve", rekao je Šćepović nakon predstavljanja.

On je u Partizan 'došao' 2010. godine iz Teleoptika, a u poslednje vreme nije bio u konkurenciji za sastav crno-belih, a prošlog meseca je bio saslušan u policiji zbog incidenta posle meča protiv Ludogoreca na stadionu u Humskoj, jer mu je vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević oduzeo kapitensku traku.

Šćepović je do sada odigrao četiri utakmice za nacionalnu reprezentaciju, bez postignutog gola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šćepović predstavljen u Pireju

Izvor: B92, 02.Sep.2013

Dosadašnji fudbaler Partizana reprezentativac Srbije Marko Šćepović karijeru će nastaviti u Olimpijakosu, potvrdio je aktuelni šampion Grčke...Detaljii saradnje Šćepovića i crveno-belih iz Pireja nisu saopšteni..."Srećan sam zbog dolaska u najveći grčki klub. Uradiću sve da ekipa ostvari...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.