Savić: Slabo smo počeli, ali je Srbija zasluženo pobedila VIDEO

Izvor: B92, 19.Jun.2019, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić: Slabo smo počeli, ali je Srbija zasluženo pobedila VIDEO

Vaterpolisti Srbije savladali su Hrvatsku u drugom kolu završnice Svetske lige u Beogradu rezultatom 11:10 u dramatičnoj završnici.

"Jedna ozbiljna utakmica između dve ozbiljne reprezentacije jedan spektakl kako je i najavljeno, oscilacije pre svega srpskog tima. Slab početak u organizaciji, što se videlo i kasnije. Dopustili smo Hrvatskoj da brzo anulira razliku od tri gola, da bismo ušli u neizvesnu završnicu. Sve u svemu, zaslužena pobeda Srbije, a što smo obećali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to je publika i dobila", rekao je Dejan Savić.

Meč protiv Kazahstana biće takođe veoma bitan za reprezentaciju Srbije što se tiče konačnog poretka.

"Meč sa Kazahstanom je jako bitan, mi ćemo odmoriti malo ekipu, nećemo ujutru imati trening i ne sme biti opuštanja protiv Kazahstana, biće zanimljivi mečevi druge grupe, jer je kombinatorika ogromna i sve je moguće što se tiče plasmana", završio je selektor Savić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.