Sautemptonova ofanziva poslednjeg dana prelaznog roka: Kuman najavio napad na Đuričića i Viljenu!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2015, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sautemptonova ofanziva poslednjeg dana prelaznog roka: Kuman najavio napad na Đuričića i Viljenu!

Trener Svetaca poručio da ne odustaje od dovođenja igrača čije partije iz Holandije nije zaboravio

Sautempton je spreman za ofanzivu u poslednjih 24 časa prelaznog roka! Ronald Kuman je jasno odredio mete: Filip Đuričić i Toni Viljena. Pregovori su intenzivirani prethodnih dana, Sveci će sutra pokušati da dobiju pojačanja u veznom redu.

Ronald Kuman ne zaboravlja partije Filipa Đuričića >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u dresu Herenvena. Seća se vremena kada su Srbina u Holandiji prozvali „Balkanski Krojf“. Đuričićeva karijera je krenula silaznom putanjom kada je pre godinu i po dana prešao u Benfiku gde nije uspeo da se izbori u jakoj konkurenciji. Odlazak na pozajmicu u Majnc prošlog leta se takođe nije pokazao kao dobro rešenje jer reprezentativac Srbije nije ostavio dobar utisak. Portugal i Nemačka mu se nisu posrećile, ali bi Kuman da ga fudbalski oživi u Sautemptonu. Nada se da će Đuričić procvetati kao Gracijano Pele, Dušan Tadić ili otpisani talenat Eljero Elija kojeg je Kuman ove zime doveo iz Verdera. Sve su to igrači kojem plavokosi stručnjak odlično poznaje iz Eredivizije.

„Naravno da sam zainteresovan za Đuričića. On je dobar i mlad fudbaler koji može da igra na više pozicija“, rekao je večeras Kuman.

Sveci pregovaraju sa Benfikom pošto Majnc nema ništa protiv da pre vremena okonča pozajmicu Srbina i prosledi ga u Premijer ligu.

Druga meta Ronalda Kumana je njegov đak iz Fejenorda, Toni Viljena. Mladi holandski vezista koji je kod Kumana eksplodirao u slavnom klubu iz Roterdama i dogurao do statusa zamenika kapitena, ali u poslednje vreme nije u milosti trenera Freda Rutena i želi da napusti klub. OVDE pročitajte priču o supertalentovanom plejmejkeru.

Sautempton je spremio 5.000.000 funti, što je oko 6.700.000 evra. I čeka odgovor Fejenorda.

„Zainteresovani smo za Viljenu jer nije srećan u Fejenordu. Nije srećan jer ne igra. Ja verujem u njega, verujem u njegove kvalitetr, on je mlad fudbaler kojem bih voleo da pomognem“, rekao je Kuman.

Dolazak Đuričića ne isključuje dolazak Viljene i obrnuto.

„Velike su šanse da neko od njih dvojice dođe. Nadam se da ćemo dovesti obojicu“, zaključio je večeras strateg Suatemptona.

Pred Svecima je sutra veliki posao poslednjeg dana prelaznog roka...

(FOTO: MN press, Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.