Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2016, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saul nakon pobjede nad Bajernom: Ovo mi je najvažniji gol karijere

Saul Nigez (21) je u utorak naveče postao junak navijača Atletiko Madrida.

Mladi napadač postigao je jedini gol u prvom susretu polufinala Lige šampiona protiv minhenskog Bajerna i tako pred revanš donio svom timu prednost od 1:0, javlja AA.

Saul je prošao kroz odbranu Bajerna, a onda preciznim udarcem „matirao“ nemoćnog Manuela Neurera.

„Ovo je najbolji i najvažniji gol u mojoj dosadašnjoj karijeri. Driblao sam prema naprijed, vidio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da mogu proći dva protivnička igrača i kada sam ušao u šesnaesterac imao sam loptu na mojoj lijevoj nozi, šutirao sam i postigao gol“, kazao je Saul za španske medije i dodao:

„Nismo imali sreće kod šanse Fernanda Toresa. Međutim, mora se priznati da je bilo perioda utakmice kada je Bajern dominirao, ali smo uspjeli odbraniti naš gol. Bajern je zaista težak protivnik i moram se zahvaliti našim navijačima, koji su nas sjajno bodrili i uz nas su na svakom našm koraku.“

Saul je kao dječak počeo karijeru u Real Madridu, ali je sa 14 godina prešao u Atletiko u kojem je stasao u prvotimca. Iako mu je tek 21 godina Saul je već odigrao 69 utakmica u svim takmičenjima i postigao 12 golova za Atletiko.

Revanš utakmicu polufinala Lige šampion Bajern i Atletiko Madrid igraće u utorak, 3. maja u Minhenu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Saul Njigez: Najvažniji i najlepši gol u mojoj karijeri

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2016

Fudbaler Atletiko Madrida Saul Njigez rekao je da je veoma srećan zbog gola i pobede nad Bajernom u polufinalu Lige šampiona (1:0) i istakao da mu je to najjlepši i najvažniji gol u karijeri...- Trčao sam sa loptom i video sam da sam ostavio dva protivnička igrača iza sebe. Kada sam ušao u kazneni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.