Majstorija Saula, Atletiko ide sa prednošću u Minhen!

Izvor: N1 televizija, 27.Apr.2016, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstorija Saula, Atletiko ide sa prednošću u Minhen!

Fantastičnim golom Saula Nigueza, Atletiko Madrid je savladalo minhenski Bajern u prvom duelu polufinala Lige Šampiona - 1:0.

Domaći tim je krenuo ofanzivno od starta, i već nakon 11 minuta igre stigao do vođstva.

Mladi vezista Saul Niguez primio je loptu blizi polovine terena, sjajnim solo prodorom nanizao trojicu igrača, ušao u šesnaesterac i preciznim šutem savladao Nojera. Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je to njegov treći gol u Ligi Šampiona ove sezone.

Primljen gol naterao je Bavarce da zaigraju žustrije, ali svi njihovi pokušaji do kraja prvog poluvremena bili su osujećeni.

Početkom drugog poluvremena, Bajern je imao dve najbolje prilike - u 53. minutu je Alaba zatresao prečku nakon snažnog šuta sa distance, a samo dva minuta kasnije Havi Martinez je pokušao glavom, ali je Oblak sigurno intervenisao.

U 75. minutu, Atletiko je bilo veoma blizu drugog pogotka. Odlično su "Jorgandžije" istrčale kontru, a Fernando Tores nije imao sreće, pošto je lopta posle njegovog šuta pogodila stativu.

Podsetimo, u utorak su Mančester Siti i Real u drugom okršaju ove runde igrali bez golova na "Etihadu".

Revanši su na programu za dve nedelje.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Majstorija Saula, Atletiko ide sa prednošću u Minhen

Izvor: N1 televizija, 27.Apr.2016

Fantastičnim golom Saula Nigueza, Atletiko Madrid je savladalo minhenski Bajern u prvom duelu polufinala Lige Šampiona - 1:0...Domaći tim je krenuo ofanzivno od starta, i već nakon 11 minuta igre stigao do vođstva...Mladi vezista Saul Niguez primio je loptu blizu polovine terena, sjajnim solo prodorom...

Nastavak na N1 televizija...

Saul nakon pobjede nad Bajernom: Ovo mi je najvažniji gol karijere

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2016, 09:54

Saul Nigez (21) je u utorak naveče postao junak navijača Atletiko Madrida...Mladi napadač postigao je jedini gol u prvom susretu polufinala Lige šampiona protiv minhenskog Bajerna i tako pred revanš donio svom timu prednost od 1:0, javlja AA...Saul je prošao kroz odbranu Bajerna, a onda preciznim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Saul Njiges " još jedan Realov promašaj

Izvor: B92, 28.Apr.2016

Španski fudbal ne mora da brine za budućnost, u moru talenata na Pirinejima izronio je novi biser...U pitanju je vezni igrač Atletiko Madrida Saul Njiges, koji je fantastičnu sezonu krunisao možda i najlepšim golom u poslednjih nekoliko godina...Njiges je u sredu u prvom meču polufinala Lige šampiona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.