Šarić će zbog ove fotografije proklinjati FIBA! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 06:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić će zbog ove fotografije proklinjati FIBA! (foto)

Zakucavanje Miroslava Raduljice preko Darija Šarića momenat je o kojem se priča nakon duela Srbije i Hrvatske a ovo je slika koja će Hrvata proganjati u snovima.

Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Hrvatsku u četvrtfinalu Olimpijskih igara i tako nastavila dobru tradiciju u duelima sa tom selekcijom.

Potez utakmice viđen je u 23 minutu kada je jedna od kontri reprezentacije Srbije završena posterizacijom Darija Šarića.

Više o tome mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ste da čitate OVDE, a svet ne prestaje da bruji o načinu na koji je Raduljica oduvao Šarića.

Da stvari budu gore po hrvatskog reprezentativca, ni FIBA nije bila milostiva pa je fotografija Šarićevog pada pri naletu Miroslava Raduljice ovekovečena i postavljena na zvanični "Tviter" nalog.

Šta da kažemo, novi član Filadelfije baš nije imao sreće.

.@MRaduljica's dunk on Dario Saric 😳 #SRB #CRO #Rio2016 #Basketball pic.twitter.com/HGOYe6gqqS

— FIBA (@FIBA) August 18, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.