Jurili su Tea, desio im se BOGDAN! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jurili su Tea, desio im se BOGDAN! (TVITOVI)

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović završio je duel sa Hrvatima sa pet ličnih grešaka ali i sa epitetom revolveraša koji je namestio ruku kada je bilo najvažnije.

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru pošto je noćas savladala Hrvatsku rezultatom 86:83.

Jedan od junaka večerašnjeg duela bio je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović koji je zbog pet ličnih grešaka napustio igru dva i po minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pre kraja.

Uprkos tome, Bogdan je u završnici treće četvrtine pokazao da ima junačko srce i preciznu ruku i da promašaji u duelima sa Francuskom i SAD nisu uticali na njegovu psihu.

Kada je bilo najvažnije Bogdanović je zapalio mrežicu reprezentacije Hrvatske a evo kako je nacija dočekala te trojke koje su nas, između ostalog, odvele u četvrtfinale.

Ohohoho Bogdane.. samo trpaj 😁😀 #srb #basketball

— Brane Kovačević (@BraneKovacevic) August 18, 2016

Bogdan povileneo! #Rio2016 #SRB #CRO #basketball

— Nikola Prokopić (@nprokopic) August 18, 2016

Bogdan Bogdanović vs Hrvati (18+) #SRB #basketball

— Milica Popović (@klincorba) August 18, 2016

Bogdan ubacuje sa parkinga!!! 💣💣💣

Probudila se zver!!! #TeamSerbia #SRB #basketball

— mala Mo (@shootmf7) August 18, 2016

Jurili su Teodosića, a onda im se desio Bogdan Bogdanović. #Srb #Cro #basketball #Olympics

— Nebojša Krstić (@Krle22) August 18, 2016

PUCAJJ BOGDANEEE #basketball #Rio2016 #Serbia

— Teaaaaaaaaa (@teodora_teoo_21) August 18, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šarić će zbog ove fotografije proklinjati FIBA! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016

Zakucavanje Miroslava Raduljice preko Darija Šarića momenat je o kojem se priča nakon duela Srbije i Hrvatske a ovo je slika koja će Hrvata proganjati u snovima...Košarkaška reprezentacija Srbije savladala je Hrvatsku u četvrtfinalu Olimpijskih igara i tako nastavila dobru tradiciju u duelima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.