Izvor: RTS, 08.Jul.2020, 08:53

Sari: Igrali smo vrhunski 60 minuta a onda "pomračenje"

Trener Juventusa Mauricio Sari, nakon teškog poraza u derbiju protiv Milana, istakao je da je njegov tim odigrao vrhunskih 60 minuta, a da se nakon toga desilo "pomračenje" posle kojeg je Milan postigao četiri pogotka i stigao do pobede.
Fudbaleri Milana savladali su u spektakularnom meču na San Siru Juventus sa 4:2 (0:1) u utakmici 31. kola Serije A. "Stara dama" imala je dva gola prednosti do 62. minuta a onda se dogodio nestvaran preokret "rosonera".
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Trener Juventusa je rekao da njegovi igrači iz ovog meča trebaju pamtiti samo prvih 60 minuta kao i da trebaju izvući sve pozitivno iz tog perioda utakmice.
"Mislim da smo u prvih 60 minuta bili tim svetske klase. U potpunosti smo imali kontrolu nad utakmicom, a onda se desilo "pomračenje". Nema previše koristi pričati i razmišljati o ovom meču, naredni nas očekuje već za tri dana. Imali smo totalno pomračenje 15 minuta, to se događa, a iz ovog meča trebamo pamtiti prvih 60 minuta u kojima smo imali potpunu kontrolu", rekao je Sari.
Nakon ovog poraza, strateg Juventusa našao se na velikom udaru navijača Juventusa koji su kritikovali igru "stare dame".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.