Juventus imao 2:0, onda je Milan učinio nemoguće za 18 minuta! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020, 23:53

Juventus imao 2:0, onda je Milan učinio nemoguće za 18 minuta! (video)

Kakva utakmica na San Siru, Juventusu se desio "Istanbul", srećom po Staru damu, ne tako bolan kao što je bio za Milan 2005. godine.

Juventus je imao sve u svojim rukama večeras - Lacio je izgubio u Lećeu, a šampion priliku da pobedom u Milanu overi titulu i ode na +10. Na sve to, Juventus je imao dva gola prednosti - 0:2, ali je na kraju izgubio 4:2 i Lacio je i dalje u igri!

Da krenemo redom - u prvih 45 minuta gotovo da nismo videli ništa, prava uspavanka, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << onda u drugom - šest golova!

Odmah posle pauze, u 47. minutu, Adrien Rabio konačno je podsetio na svoje najbolje dane i postigao efektan pogodak za 0:1.

Samo šest minuta kasnije, Kuadrado šalje dubinsku loptu ka Ronaldu, Romanjoli i Kjaer se sudaraju kao petlići, a Portugalac ne propušta ovaj poklon za 2:0 i svoj 26. pogodak u sezoni.

 Delovalo je da Juventus već može da hladi šampanjac na putu ka Torinu i slavi novu titulu, a onda je počeo šou. Milan je u razmaku od 18 minuta postigao ČETIRI gola i došao do istorijskog preokreta.

Sve je počelo u 62. minutu, sudija pokazuje na belu tačku, pošto je Leo Bonući igrao rukom, a sa 11 metara precizan je Zlatan Ibrahimović.

Četiri minuta kasnije, Zlatan je asistent, Kesi na pravom mestu, doduše uz odbitak lopta vara golmana Vojčeha Ščešnjog za 2:2.

Juventus nije stigao da se oporavi od šoka, nije prošlo ni 60 sekundi, Leao je pobegao po desnoj strani posle nove loše reakcije gostiju, pogađa prvi ugao za preokret i 3:2.

 Mauricio Sari nije znao šta ga je snašlo, napravio je trostruku izmenu, ušli su Matuidi, Daglas Košta i Remzi umesto Rabioa, Iguaina i Pjanića, ali to nije pomoglo.

U 80. minutu, tek što je ušao u igru, Aleks Sandro pravi katastrofalnu grešku, poprečnom loptom proigrava Bonaventuru koji iz prve vraća povratnu za Rebića, ovaj zateže za 4:2!

Do kraja, Juventus je imao dobru šansu posle kornera, glavom je tukao Rugani, ali to je bilo sve.

Milan je pobedio u velikom derbiju, dok ovaj poraz možda i neće toliko boleti Juventus, pošto zahvaljujući Lećeu i dalje ima +7 u odnosu na Lacio.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.