Sarajevo: Huligani povredili trojicu fudbalera Širokog Brijega! Mladiće nazivali ustašama

Izvor: Vesti-online.com, 14.Mar.2015, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevo: Huligani povredili trojicu fudbalera Širokog Brijega! Mladiće nazivali ustašama

Nekoliko lica naoružanih palicama napali su kadete i juniore Fudbalskog kluba Široki Brijeg kod stadiona na Grbavici, od kojih su trojica povređena.

Portal "Kliks" navodi da je mlade fudbalere napala grupa huligana koja je izašla iz obližnjeg kafića, bez razloga ih verbalno vređala i pljuvala, a jedan od napadača nazvao ih je ustašama. Huligani su ih potom napali metalnim šipkama i palicama.

Tri fudbalera su zadobila lakše telesne povrede i nisu zatražili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << lekarsku pomoć, a o ovom incidentu postoji snimak koji je snimio neko od prisutnih i snimak predao policiji.

Huligani su oštetili i autobus kadeta i juniora FK "Široki Brijeg", a policija još nikoga nije uhapsila. Pošto su dali izjave, igrači i stručni štab gostujućeg tima otputovali su kući.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.