Sančez: Sanjam Barselonu, u njoj mogu da postanem najbolji na svetu

Izvor: Blic, 27.Jun.2011, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sančez: Sanjam Barselonu, u njoj mogu da postanem najbolji na svetu

Zvezda Udinezea Aleksis Sančez želi da pojača Barselonu kako bi postao najbolji igrač na svetu.

Sin Udinezeovov predsednika Đampaola Poca, Đino, rekao je da je Sančezu svejedno da li će preći u Mančester siti ili Barselonu koji se otimaju za njegove usluge.

Ipak, prema pisanju španskog "Sporta", to nije slučaj.

"Sanjam da zaigram za Barselonu jer bih tamo imao priliku da osvojim puno trofeja. To mi je najveći cilj. Još sam mlad igrač, ali imam >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ambicije da jednog dana budem najbolji. Moram da budem sigurniji ispred gola, ali sam odlučan da napredujem kao igrač. Moja najveća vrlina je poslušnost", rekao je Sančez.

Čileanac je rekao da ne strepi od protivničkih defanzivaca.

"Ne bojim se nikoga. Kada protivnici pokušavaju da me udare, ja im poručim da igraju fudbal, a ne boks. Ne opterećujem se ko me čuva, izađem na teren sa ciljem da ga predriblam, ne odgovaram na provokacije", rekao je Sančez.

Povezane vesti: Neočekivana kočnica za transfer Sančeza u Barsu Sančez rekao saigračima: Odlazim da pojačam Barselonu! Poco: Sančez još nije Barselonin Predsednik Udinezea: Nije istina da se Sančez dogovorio sa Barselonom Junajted i Siti tuguju, Sančez se dogovorio sa Barselonom!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.