Šampion pojačao stručni štab: Lukman ponovo u Zvezdi

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2018, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion pojačao stručni štab: Lukman ponovo u Zvezdi

Dugogodišnji kondicioni trener biće deo stručnog štaba crveno-belih od iduće sezone

Aleksandar Lukman rođen je 29. aprila 1967. godine u Beogradu. Diplomirao je na Univerzitetu u Beogradu 1991. godine, dok je doktorat odbranio 2008. godine na novosadskom Fakultetu za sport i turizam.

Iskusni stručnjak počeo je svoju karijeru davne 1995. godine u mlađim kategorijama Partizana. Osim crno-belih, bio je član Radničkog sa Crvenog Krsta, nekadašnjeg vršačkog Hemofarma >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i Crvene zvezde. Takođe, radio je i u Rusiji, u ekipama Uniksa iz Kazanja, Lokomotive iz Krasnodara i moskovskog Himkija. Na reprezentativnom nivou, bio je deo struke ženske seniorske reprezentacije Srbije 2017. godine, tokom evropskog prvenstva za dame.

There’s no place like home, kod kuće je uvek najbolje...HVALA DRAGI RIJATELJI❤️?⚪️?⚪️?❤️

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.