Sampdorija bila i dobra i loša, ali ne i tako zla: Mihajlović uzeo bod u Torinu, Juve nije pao i napravio buku (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sampdorija bila i dobra i loša, ali ne i tako zla: Mihajlović uzeo bod u Torinu, Juve nije pao i napravio buku (VIDEO)

Gabijadini poništio prvenac Evre - 1:1

I dobar i loš, ali ne i tako zao! Kao što je Siniša Mihajlović i najavio pre meča u Torinu, Đenovljani su skoro igrali po njegovom zamišljenom scenariju koji je bio inspirisan čuvenim filmskim ostvarenjem Serđa Leonea, ali Stara dama nije pala i samim tim napravila veliku buku. Međutim, kada se pogleda ceo tok utakmice, gostima remi dođe kao pobeda, jer je domaćin imao više od igre: Juventus – Sampdorija 1:1.     >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Te Mihine izjave kao da su dodatno motivisale Alegrijeve izabranike. Od samog početka pritisnuli su goste, prosto im nisu dali da dišu i takav pristup igri isplatio se već u 12. minutu. Markisio je izveo korner sa leve strane, a pravo niotkuda na drugoj stativi pojavio se Evra i postigao prvenac u Seriji A.

Sampdorija je došla sebi tek u svlačionici, na poluvremenu, kada su dobili nove zadatake. Gabijadini je ušao u igru umesto Krstičića i to se ispostavilo kao pun pogodak Mihajlovića pošto je u 51. minutu uspeo da izjednači posle dodavanje Edera. Stara dama je opet preuzela konce igre u svojim rukama, pretila preko Pogbe i Teveza, ali je poslednju šansu imao Gabijadini u 85. minutu sa distance i prosto naterao Bufona da još jednom dokaže da je trenutno najbolji golman na svetu.

Juventus je dobio poslednjih šest nedeljnih mečeva u matine vremenu i tri puta sačuvao mrežu, međutim, sada se namerio na neugodnog protivnika. Nije pobedio i primio je gol. Sampdorija je odolela i, uz Juve, jedina koja ima samo jedan poraz u prvenstvu.

SERIJA A, 15. kolo

Subota:

Palermo – Sasuolo 2:1 (1:0)

/Riđoni 3, Beloti 90+3 – Pavoleti 85/

Lacio – Atalanta 3:0 (1:0)

/Mauri 51, 71, Lulić 81/

Nedelja:

Juventus – Sampdorija 1:1 (1:0)

/Evra 12 – Gabijadini 51/

15.00: Đenova – Roma

15.00: Parma – Kaljari

15.00: Udineze – Verona

15.00: Ćezena – Fjorentina

20.45: Milan – Napoli

Ponedeljak:

19.00: Empoli – Torino

21.00: Kjevo – Inter

FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Sampdorija bila i dobra i loša, ali ne i tako zla: Mihajlović uzeo bod u Torinu

Izvor: Press, 14.Dec.2014

Gabijadini poništio prvenac Evre - 1:1 . I dobar i loš, ali ne i tako zao! Kao što je Siniša Mihajlović i najavio pre meča u Torinu, Đenovljani su skoro igrali po njegovom zamišljenom scenariju koji je bio inspirisan...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.