Dobar, loš, zao Mihajlović: Hoću da čujem veliku buku na stadionu Juventusa!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Dec.2014, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobar, loš, zao Mihajlović: Hoću da čujem veliku buku na stadionu Juventusa!

Trener Sampdorije podsetio na scenu iz čuvenog filma Serđa Leonea

Siniša Mihajlović pred svaki važan meč Sampdorije voli da citira nekog državnika, naučnika, pisca, glumca... Klub iz Đenove u jednom od derbija 15. kola Serije A odlazi na noge Juventusu, pa srpski stručnjak nije propustio priliku da napravi poseban uvod u okršaj sa šampionom Italije. U pitanju je legendarno ostvarenje kralja špageti-vesterna, Serđa Leonea.

„Gledao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sjajan film koji se zove ’Dobar, loš, zao’. Jedan lik u tom filmu je rekao: ’Volim velike i debele momke kao što si ti. Kada takvi padnu obično naprave veliku buku’. Dakle, sutra na stadionu Juventusa voleo bih da čujem dosta buke. Da li smo dobri, loši ili zli? Sva tri!“, poručio je Mihajlović.

„Dosta smo napredovali od prošle sezone po pitanju mentaliteta i performansi. Nadam se da ćemo to i dokazati, bez obzira što ćemo igrati protiov najjače ekipe u Italije. Juve zaslužuje prvo mesto na tabeli, kao i mi što zauzimamo četvrtu poziciju, iako smo ostali kratki za nekoliko bodova“.

Srpski stručnjak ponosan je na jedan podatak.

„Posle 14 rundi Juve i Sampa su doživeli samo jedan poraz i to dosta govori. Neki se bore da ne izgube, ali oni koji se ne bore već su izgubili. Zato želim da vidim na delu 11 ratnika“.

Mihajlović je dodao da je privilegovan što su ga dovodili u vezu sa poslom u Juventusu, ali i da su rezultati pokazali da su napravili pun pogodak angažovanjem Masimilijana Alegrija. Takođe je morao da odgovori na pitanje da li je pretio ostavkom ukoliko Sampa dovede Antonija Kasana iz Parme.

„To sam rekao predsedniku?! Da li sam mu takođe rekao da Deda Mraz ne postoji?“, u svom stilu završio je konferenciju za medije Mihajlović.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dobar, loš, zao Mihajlović

Izvor: Press, 13.Dec.2014

Hoću da čujem veliku buku na stadionu Juventusa! Trener Sampdorije podsetio na scenu iz čuvenog filma Serđa Leonea . Siniša Mihajlović pred svaki važan meč Sampdorije voli da citira nekog državnika, naučnika, pisca,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.