Samo dan pred meč protiv Makabija: Džejms Naneli izneo da mu se OVO nikad nije desilo otkako je u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2024, 18:59

Samo dan pred meč protiv Makabija: Džejms Naneli izneo da mu se OVO nikad nije desilo otkako je u Beogradu

Vremenski uslovi nisu idealni u glavnom gradu Srbije.

Vremenska prognoza, a i subjektivni osećaj kažu da je u Beogradu oblačno, tmurno i hladno. Ujutro je i maglovito uz umeren, na širem području jak mraz. Duva slab, uveče i umeren zapadni vetar.

Najniža temperatura u glavnom gradu u četvrtak, 11. januara, iznosi od -8 do -5 stepena Celzijusa, a u toku noći između četvrtka i petka moguće je provejavanje slabog snega.

Sve to možete pročitati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u vestima koje se bave vremenskom prognozom, a situaciju u Beogradu je prokomentarisao i Džejms Naneli, košarkaš Partizana.

Maestralni strelac se oglasio na Tviteru i uz nekoliko zimskih 'emodžija' izneo stanje.

- Mislim da je bezbedno reći da je ovo najhladnije vreme koje sam iskusio u Beogradu - napisao je Naneli.

Safe to say this is the coldest weather I’ve experienced in Belgrade❄️☃️

— James Nunnally (@allornunn21) January 11, 2024

Crno-bele u petak očekuje meč protiv Makabija, a navijači se nadaju da studen neće smetati ni Naneliju, niti ostalim košarkašima nenaviklim na zimske uslove napolju.

U svakom slučaju, u samoj Areni je toplo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.