Samo ako imate jak želudac: Brutalan prelom noge u Seriji B, sudija nije pokazao ni žuti (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo ako imate jak želudac: Brutalan prelom noge u Seriji B, sudija nije pokazao ni žuti (VIDEO)

Italija je u šoku posle drugoligaške utakmice Virtusa Entele i Breše i i to zbog  veoma teške povrede igrača domaće ekipe Ivana Baldanzedua. Na njega je u 41. minutu meča neoprezno, đonom startovao Valerio di Ćezare i po navodima nekih italijanskih medija „pocepao koleno“ rivalu. Pritom je čak prošao i bez žutog kartona iako se sve desilo ispred sudije, ali i pomoćnog arbitra!

Ispod možete pogledati snimak ove povrede, ali imajte u vidu da je uznemiravajuć, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pa ako imate slab želudac - preskočite.



Baldanzedu će pauzirati minimum godinu dana, a predstoje mu i dve operacije zbog ozbiljnosti povrede jer je pokidao sve moguće ligamente. Kako fudbal ume da bude nepravedan videlo se u 77. minutu kada je Di Ćezare postigao jedini gol na utakmici i doneo pobedu svojoj ekipi.

Naravno, Ćezare se izvinjavao kolegi posle starta, ali Baldanzedeu to sad malo znači.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

BRUTALNO: Kalav lom noge, sudija nije pokazao ni žuti karton (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Sep.2014

Prethodno kolo u italijanskoj Seriji B je obeležio lom noge Ivana Baldazedua igrača Entele. Na njega je u 41. minutu utakmici startovao Valerio di Ćezare iz Breše, a sudija meča nije pokazao ni žuti karton. Brutalan start, što bi se reklo za zatvor, možete pogledati na snimku ispod teksta.. . hotsport.rs.  Sportske...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.