Šamar za Kralja jači od malja: Atletiko ponovo održao lekciju Realu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2014, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šamar za Kralja jači od malja: Atletiko ponovo održao lekciju Realu! (VIDEO)

Nakon što su im uzeli Superkup Španije, Jorgandžije su Kraljevskom klubu zadale težak udarac i u prvenstu. U trećem kolu španske Primere i prvo gradskom derbiju u ovoj sezoni, Atletiko je pred 85.253 gledaoca na Santijago Bernabeu savladao domaći Real Madrid i prišao vodećoj Barseloni na samo dva boda zaostatka – 1:2 (1:1).

Moćna ekipa Karla Anćelotija je ponovo deloala raštimovano, a vezni red sa Krosom, Modrićem, Rodrigezm, a kanije i Iskom, potpuno nepovezano, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << što je armija suspendovanog Dijega Simeonea znalači umela da kazni.

Atletiko je ponovo znao šta želi, čvrsto je držao sredinu terena i čekao svoje prilike da kazni neorganizovanog rivala.

Prva kazna stigla je već udesetom minutu. Jorgandžije su iz svog najvećeg oružja, prekida došle do vođstva. Centrirao je hiruški precizni Koke, a na pravom mestu u petercu našao se Tijago.

Domaćin je nadmoć u nastavku prvog dela uspeo da kazni iz jedanaesterca u 26. minutu, kada je Ronaldo bio precizan sa bele tačke, ali je u nastavku meča ponovo posustao.

Kako se meč približavao kraju gosti su bili sve opasnije, a izmene u Atletiku perfektne. U poslednjih pola sata na terenu su se našli Turan i Grizman, a kada je sjajni Turčin posle majstorske reakcije Mandžukića u 76. minutu postavio konačan rezultat, na terenu se našo i Suarez, koji je uspeo da pokrije sve rupe u vezi crveno-belih.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.