Izvor: RTS, 08.Mar.2021, 05:14

Sajmons "ljubio" obruč i osvojio takmičenje u zakucavanjima

Plejmejker Portlanda Anferni Sajmons pobednik je takmičenja u zakucavanjima na NBA "Ol-staru" u Atlanti. Sajmons je bio bolji od Obija Topina iz Niksa i Kesijusa Stenlija iz Indijane.
Zbog pandemije koronavirusa, takmičenje u zakucavanjima je ove godine održano na poluvremenu "Ol-star" utakmice u Atlanti.

Sudije su od starta imale veoma visok kriterijum, što se najbolje videlo već na prvom zakucavanju koje je izveo Kesijus Stenli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Upravo je Stenli eliminisan nakon druge serije, pošto je ukupno ostvario samo 81 poen.
U finale su prošli Topin sa 94 i Sajmons sa 95 poena i sa do sada retko ili nikad viđenim zakucavanjima.
Finalna serija donela je nešto slabija i manje atraktivnija zakucavanja, a većinskom odlukom sudija, zakucavanje Sajmonsa, koji je pokušao da poljubi obruč, bilo je bolje od onog u kojem je Topin probacio loptu kroz noge, pa onda kroz obruč.
Sajmons je tako nasledio Hamidu Dijaloa, koji je bio osvajač prošle godine. 
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kari najbolji u "trojkama", loše takmičenje u zakucavanjima

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2021

Sinoć je u Atlanti održan NBA All-Star, a osim utakmice najvećih zvijezda lige održana su još tri takmičenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.