Izvor: RTS, 08.Mar.2021, 03:02

Stef Kari namestio ruku i poslednjim šutem osvojio takmičenje u trojkama

Pobednik takmičenja u brzom šutiranju trojki na NBA "Ol-staru" je Stef Kari, koji je u finalu bio bolji od Džejsona Tejtuma i Majka Konlija.
Iako "desetkovano", takmičenje u brzom šutiranju trojki priredilo je ogromno uzbuženje i neizvesnost.

U takmičenju su učestvovali Džejlen Braun, Džejson Tejtum, Majk Konli, Donovan Mičel, Stef Kari i Zek Lavin.
U finale su prošli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kari, Tejtum i Konli.
Krilo Bostona Džejson Tejtum je u finalu podbacio i imao učinak od 17, dok je Konli šutirao drugi i prijatno iznenadio sa skorom od 27.
Stef Kari je veoma loše započeo finalnu seriju, pogodivši samo jednu trojku sa prve pozicije, međutim, kako je vreme prolazilo, Stefova ruka postajala je sve toplija.
Kari je ušao u sjajnu seriju i uspeo da poslednjom loptom nadmaši rezultat Konlija i trijumfuje u finalu. 
Plejmejker Golden Stejta je tako treći put u karijeri osvojio nagradu za najboljeg u takmičenju brzog šutiranja trojki na "Ol-staru". 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sajmons "ljubio" obruč i osvojio takmičenje u zakucavanjima

Izvor: RTS, 08.Mar.2021

Plejmejker Portlanda Anferni Sajmons pobednik je takmičenja u zakucavanjima na NBA "Ol-staru" u Atlanti. Sajmons je bio bolji od Obija Topina iz Niksa i Kesijusa Stenlija iz Indijane. . Zbog pandemije koronavirusa, takmičenje u zakucavanjima je ove godine održano na poluvremenu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.