Sada više nema šale, Leo se vraća! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Sep.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada više nema šale, Leo se vraća! (foto)

Argentinac na treningu sa svojim saigračima.

Barselona je sinoć u odličnom meču savladala Valensiju sa 5:2, na "Kamp Nou" su blistali Ansu Fati i Luis Suarez, u utorak im sledi prvi meč Lige šampiona. Katalonci će gostovati u Dortmundu, gde će igrati sa Borusijom a postoji šansa da će svoje minute ubeležiti i kapiten Leo Mesi.

Argentinac nije nastupao u prethodnom delu sezonu, njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odsustvo se dalo osetiti, Barselona iz četiri meča ima dve pobede, po remi i pobedu.

Na trening sa ekipom se pored Mesija vratio i Usmane Demblele, ali Francuzu predstoji duži povratak te je mogao samo pola treninga da odradio sa svojim timom. Svakako lepe vesti za simpatizere Barselone i omalenog čarobnjaka.

Leo Messi trained with the group and O. Dembélé worked for part of the session with the team 😀🙌 pic.twitter.com/O1MF3DFntJ

— FC Barcelona (@FCBarcelona) September 15, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.