SA - Inter lider zahvaljujući šamaru De Paula! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2019, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA - Inter lider "zahvaljujući" šamaru De Paula! (video)

Milanski klub nastavio maksimalni niz.

Meč na "Đuzepe Meaci" obeležila nekorektna igra fudbalera Udinezea i sjajni Sensi.

Tim Antonija Kontea je od samog početka meča krenula u pravi presing, u prvih dvadeset minuta svoje prilike su propustili Politano, koji je pogodio stativu, i Sensi koji je imao odličan šut.

Na drugoj strani pokušao je Valas, ali njegov slab šut je lako ukrostio Samir Handanović. A onda i detalj koji je obeležio meč. Blizak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << susret De Paula i Kandreve je u prvom mahu prošao nekažnjeno da bi glavni sudija posle konsultacija sa VAR-om ustanovio da je ofanzivac Udinezea udario šamar iskusnom Italijanu, od 35. minuta tim iz Udina igra bez svoje 'desetke' pošto mu je pokazan direktan crveni karton.

Brojčanu nadmoćnost fudbaleri Intera naplaćuju već desetak minuta kasnije kada Sensi koristi odličan centaršut i glavom postiže gol za vođstvo domaćina u 44. minutu.

Po povratku sa pauze pokušao je Lazanja, ali je Samir Handanović još jednom pokazao klasu. Na drugoj strani imali smo prilike Galjardinija i ponovo Sensija, ali ostaje minimalna prednost domaćih igrača. Svoju priliku je imao i rezervista Aleksis Sančez pred kraj meča, ali je odbrana Udinezea odlično reagovala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.