Sada je i definitivno, Mitar i drugovi moraju preko Vemblija do elite!

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2020, 20:03

Sada je i definitivno, Mitar i drugovi moraju preko Vemblija do elite!

Derbi 44. kola Čempionšipa.

Fudbaleri Fulama propustili su poslednju priliku da pobede direktnog rivala u borbi za plasman u Premijer ligu, na gostovanju VBA nije bilo golova - 0:0.

VBA je uoči ovog kola, kao drugoplasirani tim, imao pet bodova više od Fulama, pa su Mitar i drugovi morali da pobede da bi pokušali direktno do elite.

Ipak, dva kola pre kraja, posle ovog remija, VBA ima i dalje pet bodova više, tako da je sigurno da će Fulam opet morati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << preko pelj ofa do Premijer lige.

U centru pažnje za nas bio je naš Aleksandar Mitrović, koji je ponovo bio najopasniji u redovima Fulama.

Mitrović je žestoko mučio svoje čuvare, imao je tri lepe prilike, sva tri puta glavom, ali je VBA nekako uspeo da se odbrani.

Ipak, VBA je bio opasniji tim večeras, imao je više prilika, a najbliži golu tim Slavena Bilića bio je sredinom drugog poluvremena.

Prvo je Diangana sebi stvorio sjajnu šansu posle lažnjaka, ali je njegov udarac spoljnim delom stopala završio pored stative. Nakon kornera, u nastavku napada, nova šansa za VBA, lopta ide preko gola.

Fulam je najbliži golu bio u 74. minutu, Nokart je raspalio bombu sa skoro 30 metara, zatresla se prečka, VBA je imao sreće.

Do kraja nije bilo promene rezultata, VBA je osvojio važniji bod, Fulam čeka rasplet situacije za preostala mesta u plej ofu, za sada su sigurni Mitar i drugovi i Brentford...

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DERBI BEZ GOLOVA: Bilić slavi, Mitrović i Fulam moraju u plej-of!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020

Razočaravajuća utakmica...Fudbaleri Vest Bromvič Albiona i Fulama su remizirali bez golova u derbiju 44. kola engleskog Čempionšipa...Zadovoljniji tim ishodom je tim Slavena Bilića, koji je sve bliži direktnom plasmanu u Premijer ligu. Ekipa Aleksandra Mitrovića, koji je odigrao svih 90 minuta,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.