SVE JE SPREMNO ZA DERBI: Milošević spremio iznenađenje Lalatoviću (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020, 18:05

SVE JE SPREMNO ZA DERBI: Milošević spremio iznenađenje Lalatoviću (SASTAVI)

Meč se igra na stadionu ''Karađorđe''.

Fudbaleri Vojvodine dočekaće danas od 18.45 na stadionu ''Karađorđe'' Partizan u derbiju šestog kola Superlige Srbije, a ta utakmica biće repriza prošlosezonskog finala Kupa Srbije u kojem su Lale stigle do trofeja posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović nije imao kadrovskih problema pred ovaj meč i očekuje se da Novosađani na teren izađu u najjačem sastavu. Vojvodina nije imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protekle nedelje evropsku utakmicu tako da su Lale potpuno odmorne i sprene za meč. Lalatović je na teren poslao tim u sastavu Simić, Andrić, Bralić, Saničanin, Devetak, Topić, Drinčić, Bojić, Čović, Vukadinović i Gemović.

Sa druge strane, Savo Milošević ima određene probleme kada je u pitanju sastav Partizana pošto zbog povrede još uvek neće biti u timu Lazar Marković, dok je zbog broja stranaca prekobrojan Bibras Natho koji je otputovao na pripreme reprezentacije Izraela pred izazove u Ligi nacija. Milošević se odlučio za sledeći sastav Popović, Miletić, Vitas, Banjak, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Asano, Suma, Stevanović i Sadik.

Na meču u Novom Sadu pravdu će deliti Srđan Jovanović, a pomagaće mu Uroš Stojković i Milan Mihajlović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.