Izvor: RTS, 30.Avg.2020, 13:23

Linglong Superliga – Partizan u Novom Sadu, Zvezda čeka TSC

Šesto kolo fudbalske Superlige Srbije donosi dva derbija – duel Vojvodine i Partizana u Novom sadu (18.45) i gostovanje TSC-a kod Crvene zvezde u Beogradu (21).
Veći deo utakmica šestog kola Linglong Superlige odigrano je u petak i subotu, ali najbolje je sačuvano za nedelju, kada će ljubitelji fudbala imati priliku da gledaju dva "evropska" derbija.

Vojvodina na svom "Karađorđu" dočekuje ekipu Partizana, a "lale" su u poslednja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dva duela izlazile kao pobednici protiv crno-belih – u prošlogodišnjem šampionatu, kao i u finalu Kupa Srbije.
Partizan je doživeo jedan poraz ove sezone, ali od tada četa Sava Miloševića nije primila nijedan pogodak, a trijumf je ostvarila i na početku kvalifikacija za Ligu Evrope.
Crvena zvezda od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje ekipu TSC-a. Ekipa iz Bačke Topole bila je najprijatnije iznenađenje prošle sezone, a ove godine ekipa Zoltana Saba debitovala je na evrosceni, pobedom u Moldaviji od 2:0.

Zvezda je uspešno prebrodila prve dve prepreke na putu ka Ligi šampiona, pa iako momci Dejana Stankovića ne oduševljavaju igrom, zabeležili su sve pobede od početka sezone.
U senci ova dva duela u nedelju se sastaju i Mačva i Spartak.
Rezultati i raspored šestog kola Superlige:
Petak:
Inđija - Javor 3:2
Metalac - Čukarički 0:0
Subota:
Rad - Napredak 3:1
Novi Pazar - Radnik 0:0
Bačka - Voždovac 2:1
Radnički - Proleter 2:0
Zlatibor - Mladost 1:0
Nedelja:
Vojvodina - Partizan (18.45)
Mačva - Spartak (20)
Crvena zvezda - TSC (21)
Tabela: Crvena zvezda 15 bodova, Čukarički 14, Partizan 12, Spartak 12, Radnički Niš 12, Mladost Lučani 12, Vojvodina 11, Javor 9, TSC 8, Proleter 8, Metalac 8, Voždovac 7, Inđija 6, Novi Pazar 5, Bačka 5, Mačva 4, Zlatibor 4, Radnik 3, Rad 3, Napredak 3.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan - Ko je od petorice stranaca danas prekobrojan u Novom Sadu?

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2020

Uoči svakog kola domaćeg prvenstva trener Savo Milošević se suočava sa istim problemom...Tropski je dan u Srbiji, a dok se mnogi osvežavaju, fudbaleri Vojvodine i Partizana moraće da u 18:45h počnu meč šestog kola Linglong Superlige...Znate već da crno-beli u svojim redovima imaju jednog stranca...

Nastavak na Sportske.net...

Ludnica na Karođorđu – Vojvodina u poslednjim minutima do preokreta protiv Partizana!

Izvor: B92, 30.Avg.2020

Fudbaleri Vojvodine su rezultatom 3:2 pobedili Partizan u 6. kolu Linglong Superlige Srbije...Posle jako burne utakmice i više od 90 minuta "ludnice" i potpunog preokreta, Vojvodina je pobedila Partizan rezultatom 3:2 na "Karađorđu"...Nakon početnog ispitivanja snaga, Partizan je stvorio dve dobre...

Nastavak na B92...

"Petarda" Zvezde, crveno-beli raspoloženi protiv TSC-a

Izvor: RTS, 30.Avg.2020

. Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na svom terenu ekipu TSC-a sa 5:0 u meču šestog kola Superlige Srbije. Partizan je poražen na gostovanju u Novom Sadu od ekipe Vojvodine sa 3:2.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.