Partizan - Ko je od petorice stranaca danas prekobrojan u Novom Sadu?

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2020, 14:56

Partizan - Ko je od petorice stranaca danas prekobrojan u Novom Sadu?

Uoči svakog kola domaćeg prvenstva trener Savo Milošević se suočava sa istim problemom.

Tropski je dan u Srbiji, a dok se mnogi osvežavaju, fudbaleri Vojvodine i Partizana moraće da u 18:45h počnu meč šestog kola Linglong Superlige.

Znate već da crno-beli u svojim redovima imaju jednog stranca više nego što je dozvoljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u utakmicama Superlige, pa pred svako kolo trener Savo Milošević mora da izabere na koga od njih neće računati.

Još juče je moglo da se nasluti da će to biti Bibars Natho, s obzirom da je trener crno-belih govoreći o oporavljenom Sejdubi Sumi istakao da od njega i ostatka ekipe očekuje maksimum na ''Karađorđu''.

S obzirom da se Banjak odlično uklopio u odbranu Partuizana, da je Sadik neprikosnoven u napadu, a Asano na krilu, izbor Sume znači da neće imati mesta za Natha, a danas se pojavila i vest da je čovek odluke u meču sa RFS-om već otputovao u Izrael na okupljanje reprezentacije.

Kako će onda izgledati startnih 11?

Najverovatnije ovako: Popović - Miletić, Banjak, Vitas, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Stevanović, Suma, Asano - Sadik.

U slučaju da se Milošević kao u četvrtak odluči za kapitena Stojkovića na golu, onda bi Suma čekao šansu sa klupe, a starter bi verovatno bio Lazar Pavlović, ili Denis Stojković, kako bi se ispoštovalo famozno U21 pravilo.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE JE SPREMNO ZA DERBI: Milošević spremio iznenađenje Lalatoviću (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020

Meč se igra na stadionu ''Karađorđe''...Fudbaleri Vojvodine dočekaće danas od 18.45 na stadionu ''Karađorđe'' Partizan u derbiju šestog kola Superlige Srbije, a ta utakmica biće repriza prošlosezonskog finala Kupa Srbije u kojem su Lale stigle do trofeja posle boljeg izvođenja jedanaesteraca...Trener...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.