ŠVAJNŠTAJGER RAZBESNEO MURINJA: Nemac odbio dogovoreni transfer u poslednji čas!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠVAJNŠTAJGER RAZBESNEO MURINJA: Nemac odbio dogovoreni transfer u poslednji čas!

Foto: Guliver/Michael Regan/Getty Images

Žoze Murinjo se izuzetno naljutio na Bastijana Švajnštajgera, jer je odbio već dogovoreni transfer u Sporting. Junajted je omogućio lisabonskom klubu da dovede Nemca bez obeštećenja, a čak je odlučio i da učestvuje u isplaćivanju njegove plate u Portugaliji.

On u Junajtedu ima trenutno ima 220.000 evra nedeljno, a i čak kada bi samo sedeo na tribinama do kraja ugovora (jun 2018) dobio bi 21 milion evra.

Murinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je posle njihovog razgovora u kojem mu je saopštio da ne želi da napusti Old Traford bio izuzetno ljut, navode britanski mediji. Portugalac mu je rekao da više nikada neće igrati u veznom redu Junajteda i da će ubuduće igrati u mladom timu.

Foto: Tanjug/AP

Ipak, Švajnštajger je uveren da će promeniti Murinjovo mišljenje.

Švajnštajger će imati svoj oproštajni meč u dresu Nemačke od 20.45, kada Panceri igraju sa Finskom. Neposredno pre toga on je izjavio da se nije svađao sa Murinjom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.