ŠVAJCARAC JE IMAO POSEBNOG NAVIJAČA: Maradona je Federera smatrao najvećim

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 09:45

ŠVAJCARAC JE IMAO POSEBNOG NAVIJAČA: Maradona je Federera smatrao najvećim

Argentinac se odušpevio u Dubaiju.

Dijego Armando Maradona navodno je bio veliki navijač Rodžera Federera, ako je verovati izvesnom Horheu Ferari, fotografu koji živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a koji je bio prisutan tokom jednog od razgovora Argentinca i Švajcarca.

Taj razgovor dogodio se 2013, a prethodno se Maradona dok je išao tunelom stadiona u Dubaiju ''neprestano zaustavljao i ljubio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sliek Federera''. Kada je pozavršetku meča Švajcarac stigao, navodno je Maradona zaplakao od sreće.

 - Zagrlio ga je i poljubio. Nije bilo kao kada se ostali ljudi druže sa Federerom. Bio je super-uzbuđen kao da je malo dete upoznalo svog idola - rekao je Ferari i otkrio šta je El Pibe rekao Švajcarcu. - ''Bio si, jesi i bićeš najveći. Niko nije kao ti''.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.