Maradona je obožavao Federera  Bio si, jesi i bićeš najveći

Izvor: B92, 30.Nov.2020, 08:58

Maradona je obožavao Federera " "Bio si, jesi i bićeš najveći"

Izvesni Horhe Ferari, fotograf koji živi i radi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, bio je prisutan tokom jednog od razgovora Dijega Maradone i Rodžera Federera.

On je ispričao kako je došlo do tog susreta 2013. godine.

Kaže da je Maradona, dok je išao tunelom stadion u Dubaiju, "neprestano zaustavljao i ljubio slike Federera".

Kada je Federer stigao nakon završetka svog meča, Maradona je skoro zaplakao od sreće.

"Zagrlio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga je i poljubio. Nije bilo kao kada se ostali ljudi druže sa Federerom. Bio je super-uzbuđen kao da je malo dete upoznalo svog idola", kaže Ferari.

Ferari otkriva šta je Maradona rekao Federeru.

"'Bio si, jesi i bićeš najveći. Niko nije kao ti'. Rekao je Federeru da ako ikada bude imao nekih problema u njegovoj zemlji, slobodno može njega da pozove i da kaže šta mu treba", ispričao je Ferari.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠVAJCARAC JE IMAO POSEBNOG NAVIJAČA: Maradona je Federera smatrao najvećim

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020

Argentinac se odušpevio u Dubaiju...Dijego Armando Maradona navodno je bio veliki navijač Rodžera Federera, ako je verovati izvesnom Horheu Ferari, fotografu koji živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a koji je bio prisutan tokom jednog od razgovora Argentinca i Švajcarca...Taj razgovor dogodio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.