SUDAR TITANA U 1/4 LŠ: Barsa razbila Napoli, a Bajern Čelsi! Vidite snimke golova - čak 9 ukupno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 23:01

SUDAR TITANA U 1/4 LŠ: Barsa razbila Napoli, a Bajern Čelsi! Vidite snimke golova - čak 9 ukupno (VIDEO)

Mnoštvo golova...

Poslednje dve utakmice osmine finala Lige šampiona odigrane su večeras i tako je formiran još jedan par četvrtfinala u kom će igrati Barselona i Bajern Minhen.

Barselona je uspela da u revanš meču savlada italijanski Napoli u gostima i to ubedljivim rezultatom 1:3 (prvi meč u Španiji završen je 1:1).

Ubedljivi su bili i njihovi protivnici iz Nemačke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji ih čekaju u četvrtfinalu. Bajern je i u revanšu savladao londonski Čelsi. Posle prve utakmice u kojoj su "plavci" na svom terenu izgubili 3:0, Bavarci su sada trijumfovali sa 4:1.

Barselona je već na poluvremenu bila ubedljiva - vodila je sa 3:1, a čak im je i poništen pogodak Lea Mesija jer je Argentinac igrao rukom što je sudija video nakon pregledanja VAR snimka. Strelci za Katalonce bili su Kleman Lengle (10. minut na asistenciju Ivana Rakitića), Leo Mesi (23) i Luis Suarez iz penala (45+1), dok je za Napoli gol postigao Lorenco Insinje takođe iz penala (45+5).

U nastavku meča obe ekipe su se primirile što se golova tiče. Jedino je Napoli uspeo da zatrese mrežu u 81. minutu, ali je Arkadijuš Milik bio u ofsajdu.

Bavarci su na poluvremenu vodili sa 2:1 protiv Engleza. Levandovski je iz penala u 10. minutu načeo Čelsi, a drugi pogodag je delo Ivana Perišića (24). Tami Abraham je u 44. minutu uspeo da smanji na 2:1, a ekipi iz Londona je poništen pogodak u 28. minutu - "radio" je VAR, a mladi Kalum Hadson-Odoi bio je u ofsajdu.

Drugo poluvreme je ponovo bilo u znaku Bajerna koji je rutinski odrađivao posao sa desetkovanim Čelsijem. Korentin Toliso je povisio na 3:1 u 76. minutu, a četvrti gol ponovo je bilo delo Levandovskog (84).
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsa i Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona

Izvor: Danas, 08.Avg.2020

Barselona i Bajern poslednji su učesnci četvrtfinala Lige šampiona, pošto su u mečevima osmine finala bili bolji od Napolija, odnosno Čelsija.

Nastavak na Danas...

Mesi će biti spreman za četvrtfinale Lige šampiona

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Avg.2020, 19:00

Fudbaler Barselone Lionel Mesi biće spreman za četvrtfinale Lige šampiona, najavio je danas trener španskog kluba Kike Setijen...Mesi je dobio udarac protiv Napolija u revanšu osmine finala, ali on nije ostavio veće posledice...Barselona će u petak, u Portugalu, igrati meč četvrtfinala Lige...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.