STOTINE DECE SALETELO ŠTEFANEKA! Oni su predosetili šta će biti u Riju! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Avg.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STOTINE DECE SALETELO ŠTEFANEKA! Oni su predosetili šta će biti u Riju! (VIDEO)

Deca nekako mogu da osete ko će biti Olimpijski  šampioni. Upravo o tome govori ovaj video iz decembra 2014. godine kada je Davor Štefanek, tada svetski prvak, održao javni čas rvanja u osnovnoj školi  Đorđe Krstić u Žarkovu.

>>> Koga je to Štefanek obrijao posle osvajanje zlata u Riju? (FOTO) (VIDEO)

Štefanek je pričao deci o sportskom načinu života, rvanju i ostalim stvarima,a zanimljvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je da je posle toga usledio stampedo dece koja su želela autogram.

>>> Bravo, majstore! Štefanek osvojio zlato! (FOTO)

Ovakve scene mogli ste da vidite samo u slučaju Novaka Đokovića kada se pojavi negde.

I sam Davor je bio iznenađen.

- Nisam ovo očekivao, nije mi se desilo ovo da me saleti 250 klinaca. Ja jesam svetski prvak ali njih je bilo 250, pa nisam uspeo da se pomerim, zalepili su me za zid - rekao je tada Štefanek.

Dve godine kasnine naš rvač osvojio je zlatnu olimpijsku medalju i sada mu svi traže autogram.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.