Koga je to Štefanek obrijao posle osvajanje zlata u Riju? (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Avg.2016, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koga je to Štefanek obrijao posle osvajanje zlata u Riju? (FOTO) (VIDEO)

U ponedeljak uveče posle velikog uspehau u Kući rvanja u Riju slavila se prva medalja za Srbiju na ovim Olimpijskim igrama, odnosno prva zlatna olimpijska medalja u rvanju koju je nakon 40 godina Srbiji doneo Davor Štefanek.

>>> Bravo, majstore! Štefanek osvojio zlato! (FOTO)

Davor je imao i opkladu pre takmičenja – ako uzme medalju, selektor Milorad Dokmanac daće mu da mu obrije brkove koje nosi već >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tri decenije. To su sinoć i uradili.

- Dogovorili smo se još u Pekingu 2008. ako bude ikad Olimpijska medalja, brije se. Eto došli smo do toga, posle 30 godina pašće brijanje - rekao je Štefanek.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac, predsednik Svetske rvačke federacije Nenad Lalović kao i brojni priznati sportisti okupili su se da zajedno sa Davorom proslave ovaj veliki uspeh.

- Pre dve godine u privatnom razgovoru Davor mi je rekao – Vanja, ja idem u Rio po medalju! To je i ispunio.

- Još jednom mu čestitam na ogromnom uspehu, na usredsređenosti i tome kako je odoleo velikom pritisku koji svi sportisti imaju, a pogotovo on u trenutku kada je probio led i doneo nam prvu medalju. Apsolutno je dominantan u onome što radi i svaka mu čast na tome - rekao je Udovičić tom prilikom.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štefanek: Za ovo sam živeo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2016

Olimpijski šampion, srpski rvač Davor Štefanek rekao je da je živeo za zlatnu medalju u Rio de Žaneiru i ponovio da će tek za nekoliko dana biti svestan šta je uradio..."Živeo sam za ovo, radio..Sve je išlo svojim tokom i na kraju finale. Bila je teška borba, Jermen je izvanredan rvač, da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

STOTINE DECE SALETELO ŠTEFANEKA! Oni su predosetili šta će biti u Riju! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Avg.2016

Deca nekako mogu da osete ko će biti Olimpijski  šampioni. Upravo o tome govori ovaj video iz decembra 2014. godine kada je Davor Štefanek, tada svetski prvak, održao javni čas rvanja u osnovnoj školi  Đorđe Krstić u Žarkovu...>>> Koga je to Štefanek obrijao posle osvajanje zlata u Riju?...

Nastavak na Telegraf.rs...

Štefanek osvojio zlato, pa obrijao selektora (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Avg.2016

Olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek je posle osvojene zlatne medalje obrijao selektora Milorada Dokmanca, koji je prethodnih 30 godina nosio brkove U Kući rvanja u Riju slavila se prva medalja za Srbiju na ovim Olimpijskim igrama, koju je našoj zemlji doneo Davor Štefanek...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.