Martinović predstavnicima Malavija uručio non-pejper o Srebrenici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2024, 20:45

Martinović predstavnicima Malavija uručio non-pejper o Srebrenici

B Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Martinović danas je predstavnicima Republike Malavi uručio non-pejper o poziciji Srbije u vezi sa nacrtom rezolucije o Srebrenici.
Ministar Martinović je tokom razgovora sa ministrom poljoprivrede Republike Malavi Semjuelom Kavaleom i ambasadorom te zemlje u Srbiji Džozefom Džon Empingandžirom ''izrazio želju da Vlada Republike Malavi glasa protiv Rezolucije o tzv. genocidu u Srebrenici u Generalnoj skupštini UN'', saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.
Srpski narod ne može biti kolektivno optužen za genocid, životno smo zainteresovani za mir u regionu, a usvajanje rezolucije bi predstavaljalo korak unazad i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Martinović: Srbija želi mir, stabilnost, saradnju sa svima u regionu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2024, 14:06

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Martinović rekao je da je zamolio delegacije Gabona i Malavija da predstavnici njihovih zemalja u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija glasaju protiv rezolucije o Srebrenici...On je prilikom obilaska poljoprivrednog sajma u Novom Sadu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.