Izvor: HotSport.rs, 11.Maj.2017, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STOLICA NAJAVLJUJE: Pobedili smo Zvezdu, možemo i Partizan

Danas je održana konferencija za medije na stadionu Voždovca, a šef stručnog štaba „Zmajeva“ najavio je da će njegov tim pokušati da savlada i Partizan.
Očekuje nas kvalitetna fudbalska predstava, jer ispred sebe imamo ekipu koja ima šampionske ambicije, rekao je Stolica na početku.
Potom je prokomentarisao i pobedu nad Crvenom zvezdom:
Izlazimo iz utakmice na kojoj smo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pokazali visok kvalitet i gde smo pokazali da možemo da se merimo sa svakom ekipom iz Superlige. Nošeni dobrom atmosferom očekujemo da imamo isti pristup i u subotu, ali i u svim utakmicama do kraja.
Što se tiče ambicija kluba…
Ambicije koje smo postavili na početku plej ofa su realne i znamo ekipu Partizana. Fenomenalno su vođeni od strane Marka Nikolića i imaju seriju rezultata koji su za svaku pohvalu. Međutim, tražimo dobru igru da prezentujemo i iz te igre verujem da ce doći i pozitivan rezultat, zaključio je Ilija Stolica.
Voždovac se nalazi na sedmom mestu na tabeli sa 26 osvojenih bodova. Susret je zakazan za subotu od 17 časova na stadionu u Humskoj.
The post STOLICA NAJAVLJUJE: Pobedili smo Zvezdu, možemo i Partizan appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.