DELEGIRANJE SUDIJA: Majo Vujović ponovo na ‘Marakani’, evo ko će deliti pravdu Partizanu i Voždovcu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Maj.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELEGIRANJE SUDIJA: Majo Vujović ponovo na ‘Marakani’, evo ko će deliti pravdu Partizanu i Voždovcu (FOTO)

Odlučeno je koji će arbitri deliti pravdu u utakmicama pete runde plej-ofa i plej-auta, odnosno, ukupnog 35. kola Superlige Srbije.

Sudijska komisija oglasila se tokom nedelje i uputila optužbe da su iz Crvene zvezde, ali i Partizana zvali sudije uoči pojedinih utakmica. Zato je bilo zanimljivo videti koji će arbitri suditi utakmice ovih timova, ali i ostalih utakmica u 35. kolu.
Crvenoj zvezdi protiv Mladosti iz Lučana ponovo će pravdu deliti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Majo Vujović, koji je ostao upamćen po spornim odlukama na 153. ‘večitom’ derbiju kada je priznao neregularan gol crveno-belih iz gol-auta. Pomagaće mu Milan Šutulović i Matija Olajoš Nađ.
Od prošlog kola novom lideru prvenstva Partizanu protiv Voždovca, pred praznim tribinama, sudiće Dragan Čolović iz Raške, koji će pokušati da ispravno sprovede sve odluke uz pomoć ‘mahača’ Nenada Kurčubića i Srđana Minića.
Vojvodina će u ovom kolo dočekati Radnički iz Niša u derbiju, a glavni sudija biće Petar Piper, dok će mu pomagati Milan Mihajlović i Uroš Stojković.
Evo kompletne liste sudija za 35. kolo Superlige Srbije:

The post DELEGIRANJE SUDIJA: Majo Vujović ponovo na ‘Marakani’, evo ko će deliti pravdu Partizanu i Voždovcu (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezdi sudi Majo Vujović, Partizanu čovek na kog su crno-beli navodno vršili pritisak i zvali telefonom!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Maj.2017

Sudijska komisija FSS odredila je sudije koje će se naći na terenima širom Srbije u okviru 5. kola plej-ofa i plej-auta...Ono što je javnosti svakako najzanimljivije jesu imena sudija koji će deliti pravdu Crvenoj zvezdi i Partizanu...Na Marakani će biti majo Vujović koji je sudio 153. večiti...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.