Majo sudi Zvezdi, a Čolović opet Partizan-Voždovac

Izvor: Mondo, 11.Maj.2017, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majo sudi Zvezdi, a Čolović opet Partizan-Voždovac

Na sajtu Superlige objavljen je spisak delegiranih arbitara za utakmice 35. kola Superlige, plej-ofa i plej-auta.

Foto: MN Press

Posle utakmica polufinala Kupa Srbije, pažnja superligaša ponovo je usmerena ka nastavku prvenstva.

U subotu od 17 i 19 časova na teren će izaći svi timovi najvišeg domaćeg ranga, a najveća pažnja kao i uvek biće posvećena nastavku borbe za titulu, u kojoj je Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << lider, sa tri boda više od Crvene zvezde.

Dva dana uoči utakmica, objavljen je spisak delegiranih sudija, pa je ozvaničeno da će Majo Vujović drugi put ove sezone suditi utakmicu Crvene zvezde (protiv Mladosti), a prvi put od martovskog "večitog derbija" (1:1) u kojem je Partizan oštećen priznavanjem neregularnog gola crveno-belih (lopta prethodno izašla u gol-aut).

Dva sata pre meča u Ljutice Bogdana, Partizan će na svom stadionu (pred praznim tribinama) dočekati Voždovac, a igrače će na teren izvesti arbitar Dragan Čolović, arbitar koji je početkom aprila sudio duel istih rivala i u četvrtfinalu Kupa, na stadionu u Zaplanjskoj. Prethodnih dana iz FSS je stigla optužba na račun crno-belih da su uoči tog meča zvali Čolovića, što je u Humskoj odmah demantovano.

Pročitajte imena svih arbitara delegiranih za ovo kolo:

Novi Pazar - Borac Čačak (Vlado Glođović)

Partizan - Voždovac (Dragan Čolović)

Rad - OFK Bačka (Bojan Nikolić)

Crvena zvezda - Mladost (Majo Vujović)

Čukarički - Spartak (Slaviša Radovanović)

Metalac - Radnik (Robert Čepegi Kiš)

Napredak - Javor (Srđan Jovanović)

Vojvodina - Radnički (Petar Piper).

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Majo na "Marakani", Čolović ponovo sudi Partizan - Voždovac

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2017

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije donela je odluku o tome ko će deliti pravdu na utakmicama 5. kola doigravanja za titulu i opstanak u Superligi...Delegiranje arbitara postalo je jedna od najbitnijih vesti u završnici fudbalske sezone, što ne treba da čudi ako se ima u vidu kakvih je sve...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.