STANKOVIĆ: Nije izgledalo kako smo želeli! NJEGUŠ: Zvezda je moj bivši klub - čestitam joj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2020, 19:12

STANKOVIĆ: "Nije izgledalo kako smo želeli!" NJEGUŠ: "Zvezda je moj bivši klub - čestitam joj!"

Tvrd meč.

Crvena zvezda je nastavila sa pobedama u Superligi Srbije. U 17. kolu minimalac u Užicu 0:1 protiv Zlatibora iz Čajetine.

Trener crveno-belih Dejan Stanković je posle meča rekao da je zadovoljan rezultatom, ne toliko igrom, ali da je to donekle i opravdano kada se uzme u obzir da je njegov tim pre nekoliko dana obezbedio proleće u Ligi Evrope.

- Teška utakmica, mnogo je teško posle Evrope da se koncentrišemo na naše prvenstvo. Na sve to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodajte i umor. Nije izgledalo kako smo priželjkivali. Dosta izgubljenih lopti, imali smo par prilika da zatvorimo utakmicu, ali nismo uspeli da postignemo drugi gol i presudimo. Čestitam Zlatiboru, igrali su jako tvrdo sa visokim presingom - istakao je Stanković, a njegov kolega iz protivničke ekipe i nekadašnji saigrač u Zvezdi, Zoran Njeguš je smatrao kako je iskustvo crveno-belih presudilo:

- Prvo da čestitam Zvezdi i na velikom uspehu u Evropi. To je moj bivši klub i sve čestitke. Neiskustvo mojih igrača koji nisu igrali Superligu i velike utakmice je presudilo. Primili smo prerano prvi gol i kvalitet je presudio. Zvezda je igrala koliko joj je dovoljno za pobedu, a mi nismo imali snage. Nisu ovo "naše" utakmice - istakao je Njeguš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.