ŠTA MU BI? Legendarni Đibril Sise ZAVRŠIO karijeru i izabrao LUDAČKO zanimanje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2017, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA MU BI? Legendarni Đibril Sise ZAVRŠIO karijeru i izabrao LUDAČKO zanimanje (FOTO)

Po ovome je ostao upamćen.

Razne kontroverze obeležile su karijeru Đibril Sisea. Od različitih imidža sa frizurama i bradama, do učinka na terenu. Sa selekcijom Francuske, nekadašnji napadač osvojio je Kup Konfederacija 2003. a za Galske Petlove odigrao je 41 utakmica.

U međuvremenu bivši igrač Liverpula i Olimpika iz Marselja, odlučio je prekine karijeru i posveti se novom poslu. Izbor je pao na zanimanje Disk-džokeja, a sudeći po onom što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazao na početku, smeši mu se lepa budućnost.

Prethodnih meseci Sise je trenirao sa drugoligašem Okserom, koji zauzima mesto u dnu francuske Druge lige, odakle se svojevremeno golovima i partijama izborio za odlazak na Enfild. Posle pauze od godinu ipo dana, međutim, rešio je da okači kopačke o klin.

– Voleo sam karijeru fudbalera, to je bio moj život. Hteo sam da nastavim da igram, ali moram da priznam da je došao kraj. Sada ću se posvetiti karijeri di-džeja i producenta, kao razvijanju modnog brenda sa mojim imenom - istakao je Đibril Sise.

U dresu Liverpula osvojio je Ligu šampiona, FA kup i Superkup Evrope, a branio je boje Sanderlenda, Panatinaikosa, Lacija, Kvins Park Rendžersa, Al Garafua iz Katara, ruskog Kubanja, Bastije i francuskog niželigaša Sent-Peroa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.