ŠTA KAŽU SUDIJE?! Ludačka završnica i odluka U KORIST SRBIJE! Vidite triler kojim bi se i Hičkok ponosio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 23:40

ŠTA KAŽU SUDIJE?! Ludačka završnica i odluka U KORIST SRBIJE! Vidite triler kojim bi se i Hičkok ponosio (VIDEO)

Ispravna odluka arbitara.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva nakon pobede nad Belgijom, i to posle neverovatne drame koja je viđena u samom finišu.

Srbija je na 1.6 sekundi do kraja imala 74:70, da bi Belgiojanke pogodile nestvarnu trojku i produžile sebi nadu. Nadu koja je mogla da postane stvarnost da su imali samo pola sekunde više na semaforu, pošto su Srpkinje očajno izvele napad i dozvolile rivalkama da im >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzmu loptu kod svog koša.

DRAMA as both teams wait to see if the last shot of the Semi-Final beat the buzzer!

🇷🇸 @KSSrbije return to the #EuroBasketWomen Final! pic.twitter.com/RIFiBqIJNg

— FIBA Women's EuroBasket (@EuroBasketWomen) June 26, 2021

Ema Meseman je došla do lopte i pogodila je uz zvuk sirene za 74:75, ali su sudije otišle da pregledaju snimak na kom se jasno videlo da lopta nije na vreme izašla iz Eminih ruku.

Na kraju, Srbija je slavila rezultatom 74:73 i u nedelju veče od 21 čas protiv Francuske će se boriti za evropsku krunu.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda američka MMA fajterka Pejdž Vanzant.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.