ŠTA JE SA JOKIĆEM? Ponovo bacao LAKTOVE, posle Jerebka, po nosu dobio Tadž Gibson! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2017, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JE SA JOKIĆEM? Ponovo bacao LAKTOVE, posle Jerebka, po nosu dobio Tadž Gibson! (VIDEO)

Denver posle produžetka poražen u Mineapolisu.

U Minesoti su se sudarila dva Srbina - Nikola Jokić i Nemanja Bjelica. Jokić je imao bolji individualni ucinak,, ali je na kraju posle produžetka slavio tim Nemanje Bjelice sa 128:125.

KRALJEVSKI: Brutalni Bogdan srušio Lebrona i Kavalirse! (VIDEO)

SAMO ZA MUŠKE OČI: Bavi se modelingom, a položila je i ispit za sudiju i čeka se njen prvi meč (FOTO)

Veoma napeto je bilo u "Target >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << centru" u Mineapolisu gde su domaći Timbervulvsi slavili pobedu posle dodatnog perioda nad nezgodnim Nagetsima, koje je predvodio srpski centar Nikola Jokić.  Srpski as je na terenu proveo 41 minut, postigao je 22 poena, a sa devet skokova je bio nadomak dabl-dabla. Iz igre je šutirao 5-11, za tri poena 1-3, a sa linije slobodnih bacanja 11-12. Na sve to je upisao četiri asistencije, dve ukradene lopte, jednu blokadu i dve izgubljene lopte, uz tri faula.

Jokić je ponovo bio u centru pažnje kao i na prethodnom meču kada je isključen zbog udaranja košarkaša Juta Džeza Jonasa Jerebka, dok je ovoga puta njegov lakat završio na licu Tadža Gibson.

Na drugoj strani srpski krilni centar Nemanja Bjelica je odigrao drugi meč posle 15 utakmica pauze zbog povrede stopala. Bjelica je imao za deset minuta samo jedan poen sa linije bacanja, dok je upisao i tri skoka.

Minesota je dominirala tokom prvog poluvremena i treće četvrtine kada je imala i do 19 poena prednosti. Tada se Denver razbudio pa je uspeo da izbori produžetak, posle rezultata 114:114.

Tada je stvari u svoje ruke preuzeo sam Džimi Batler, koji je u produžetku postigao za Minesotu čak 12 poena, čime je postavio rekord franšize Vulvsa.

REZULTATI

Šarlot - Boston 91:102

Indijana - Dalas 94:98

Atlanta - Vašington 113:99

Čikago - Njujork 92:87

Minesota - Denver 128:125

Nju Orleans - Bruklin 128:113

Oklahoma - Toronto 124:107

Sakramento - Klivlend 109:95

Golden Stejt - Juta 126:101

Los Andeles - Memfis 99:109

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.