SRPKINJA ŠAMPION SVETA: Milena Rašić posle reprezentativne uzela i klupsku planetarnu titulu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPKINJA ŠAMPION SVETA: Milena Rašić posle reprezentativne uzela i klupsku planetarnu titulu (FOTO)

Rutinska pobeda u finalu.

Milena Rašić krunisala je savršenu sezonu. Ona je, posle osvajanja zlata sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Japanu, postala i planetarni šampion u konkurenciji klubova, pošto je njen Vakifbank u finalu pobedio brazilski Minas sa 3:0 (25:23, 25:21, 25:19).

Turski klub je treći put u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istoriji postao svetski prvak, a drugi put zaredom, čime su samo potvrdile dominaciju.

ŠAMPIONI SVETA! 🖤💛#fivbwomensclubworldchampionships pic.twitter.com/oMMHJNVFx4

— Milena Rašić (@MilenaRasic1) December 9, 2018

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

O'Saliven osvojio rekordnu sedmu titulu na Otvorenom prvenstvu UK

Izvor: Beta, 10.Dec.2018, 01:12

Petostruki svetski prvak u snukeru Roni O'Saliven osvojio je večeras rekordnu sedmu titulu na Otvorenom prvenstvu Ujedinjenog Kraljevstva, pošto je u finalu u Jorku pobedio Marka Alena sa 10:6.O'Saliven je odbranio titulu na drugom po važnosti rangirnom turniru i osvojio ukupno 19. veliki trofej iz...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.