Lajčak sa Karpenterom o razvoju događaja na Zapadnom Balkanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2024, 05:13

Lajčak sa Karpenterom o razvoju događaja na Zapadnom Balkanu

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je večeras da je tokom posete SAD razgovarao sa višim direktorom za Evropu u Savetu za nacionalnu bezbednost SAD Majklom Karpenterom o razvoju događaja na Zapadom Balkanu.
"Drago mi je što sam imao priliku da razgovaram o razvoju događaja na Zapadnom Balkanu i šire sa višim direktorom za Evropu SNB-a Majlom Karpenterom. Još jedna potvrda našeg odličnog partnerstva EU i SAD", naveo je Lajčak na društvenoj mreži X.
Lajčak je ranije danas objavio da je doputovao u SAD, gde se sastao i sa specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.