INSTAGRAM UVODI REVOLUCIONARNE PROMENE U „PRIČE“ SA NOVIM „OTKRIJ“ FUNKCIJAMA

Izvor: TimockeVesti.net, 08.Maj.2024, 05:00

INSTAGRAM UVODI REVOLUCIONARNE PROMENE U „PRIČE“ SA NOVIM „OTKRIJ“ FUNKCIJAMA

Instagram, jedna od najpopularnijih društvenih mreža za deljenje fotografija i video sadržaja, najavila je uvođenje niza inovativnih funkcija za svoje često korišćene „priče“. Među najznačajnijim promenama je dodatak funkcije nazvane „Otkrij“, koja omogućava korisnicima da kreiraju skrivene „priče“, pružajući mogućnost da njihovi pratioci otkriju sadržaj samo ako zatraže dozvolu od autora putem privatne poruke.
Ova nova funkcija, predstavljena kao odgovor na potrebu za privatnošću i kontrolom nad sadržajem, omogućava korisnicima da kreiraju „priče“ koje su zamagljene za sve osim za one koji zatraže pristup. Kako bi kreirali ovu vrstu sadržaja, korisnici će moći da jednostavno kliknu na ikonu nalepnica...

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.