SRBIJA - ZEMLJA MVP! Snimljem sjajan film o Jokiću, Teu i Miciću (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2022, 13:17

SRBIJA - ZEMLJA MVP! Snimljem sjajan film o Jokiću, Teu i Miciću (VIDEO)

Zasluženo na velikom platnu.

Da je Srbija zemlja košarke, dokazano je tako što su srpski košarkaši bili nagrađivani sa najprestižnijim nagradama. Košarkaš Denvera Nikola Jokić drugu godinu uzastopno proglašen je za najkorisnijeg igrača NBA lige, plejmejker Anadolu Efesa Vasilije Micić je u sezoni 2020/21 bio MVP Evrolige, a organizator igre Virtusa Miloš Teodosić je pre nekoliko dana dobio priznanje za najboljeg u finalnom meču Evrolige. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Tim povodom je Evroliga na svom zvaničnom Jutjub kanalu objavila dokumentarac pod nazivom "Zemlja MVP", a u glavnim ulogama su pomenuti reprezentativci Srbije.

Od Sombora, preko Beograda, do Valjeva, gradova u kojima su prve košarkaške korake napravili Nikola, Vasa Micić i Miloš Teodosić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.