SRBIJA – REPUBLIKA IRSKA: Iznenađenje u sastavu Srbije (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA – REPUBLIKA IRSKA: Iznenađenje u sastavu Srbije (SASTAVI)

Reprezentacija Srbije susretom protiv Republike Irske započinje put ka Mundijalu koji će biti održan u Rusiji za dve godine.

Možda je malo iznenađenje to što će na golu Srbije biti Predrag Rajković, ali svakako je selektor Slavoljub Muslin odlučio da novi kvalifikacioni ciklus započne sa najjačom mogućom postavom.
SASTAVI
Srbija: Rajković – Ivanović, Nastasić, Vuković – Rukavina, Gudelj, Milivojević, Mladenović – Kostić, Tadić, Mitrović >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Republika Irska: Rendolf – Kolmen, O’ Šej, Kif, Vord – Hendrik, Brejdi, Vilan, Meklin – Long, Volters

The post SRBIJA – REPUBLIKA IRSKA: Iznenađenje u sastavu Srbije (SASTAVI) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OCENE: Tadić lider, Kostić konstantna pretnja – Rukavina i Mladenović osveženje za igru Srbije!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Sep.2016

Odbrana još mora da se dotera…..PREDRAG RAJKOVIĆ 7 – Kod gola nije mogao ništa, jer je lopta promenila pravac. Početnu nesigurnost i nervozu neutralisao je sa dve odlične intervencije u prvom poluvremenu, pa je do kraja branio praktično bez greške. U drugom poluvremenu  sve do same zavrnice...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.