SPLIT SKUPO PRODAO KOŽU: Cedevita Olimpija u završnici stigla do pobede

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 23:39

SPLIT SKUPO PRODAO KOŽU: Cedevita Olimpija u završnici stigla do pobede

Ljubljančani stigli do 11. trijumfa.

Košarkaši Cedevita Olimpija teže nego što se očekivalo savladali su kao gosti Split sa 83:79 u utakmici 20. kola ABA lige.

U zanimljivom meču odigranom u Splitu, timovi su se smenjivali u vođstvu. Cedevita Olimpija je imala u par navrata šest poena prednosti, ali nije uspela da dođe i do dvocifrenog vođstva. Ušlo se u neizvesnu završnicu koju su rešili Ferel trojkom i Blažič i Dragić sa linije za slobodna bacanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Edo Murić je sa 17 poena bio najefikasniji u redovima Cedevita Olimpije, dok je 14 postigao Jaka Blažič. U redovima Splita Šenon Šorter je postigao 19 poena, a dva manje je dodao Karlo Žganec.

ABA LIGA, 20. kolo

Petak

Krka - Cibona 52:77

Split - Cedevita Olimpija 79:83

Subota

Igokea - Mornar (17)

FMP - Partizan (19)

Nedelja

Budućnost - Mega Basket (17)

Crvena zvezda - Zadar (19)

Ponedeljak

Borac - SC Derbi (18)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.